top of page
KREATÍV SZÖVEGÍRÁS, TARTALOM ELŐÁLLÍTÁS
WEBOLDAL ÉS KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSELÉS

Akár jelen vagy már az on-line médiában, akár most tervezel ott megjelenni, segítünk abban, hogy vállalkozásodhoz, ill. az általad kínált termékhez, szolgáltatáshoz szabjuk a teljes on-line megjelenést.

 

Ha kell akár a nulláról elkészítjük honlapodat, webáruházadat, a hozzá kapcsolódó közösségi média felületekkel (Facebook, Google+, Twitter, Blog, YouTube), de ha csak ráncfelvarrásra, modernizálásra van szükséged, azt is meg tudjuk oldani.

 

Igényeid és lehetőségeid alapján választhatsz, hogy a leginkább költséghatékony megoldással, amilyen az itt látható WIX sablonból épített weboldal, vagy a teljesen egyedi igények alapján fejlesztett oldalt szeretnél, mint amilyen a CURIOCITY Webáruház.

 

Minden platform esetén kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az összkép mind tartalomban, mind kinézetben egységes és harmonikus legyen, így látogatóid bárhonnan is érkezzenek (Facebook oldal vagy YouTube csatorna), mindig ugyanazt az üzenetet kapják vállalkozásodról.

 

Különösen fontos számunkra, hogy a különféle felületek működését rendszeresen elemezzük, értékeljük és ha szükséges optimalizáljuk. Minden on-line megjelenésed teljesítményét folyamatosan monitorozzuk és aszerint alakítjuk, hogy te a legtöbbet hozhasd ki belőlük. A leggondosabb tervezés mellett is előfordulhat, hogy egy adott oldal nem vonz elég látogatót, nem kattintanak rá, vagy nem töltenek el elegendő időt rajta. Ilyenkor a különböző látogatottsági statisztikák elemzése alapján elvégezzük azokat a sokszor apró, ámde annál lényegesebb módosításokat, amelyekkel növelhetjük a fontos oldalakra való kattintási arányt és a konverziós rátákat.

Az egyre több ingyenesen, vagy minimális díjért elérhető szolgáltatás mellett, mint amilyenek a weboldal sablonok, weboldal és banner készítő alkalmazások, kép- és videóbankok, a legnagyobb kihívást a megfelelő tartalommal való feltöltés jelenti.

 

Bármilyen szöveges tartalom előállítását vállaljuk, legyen az keresőoptimalizált szöveg megírása a weboldaladra, rendszeres blog és Facebook bejegyzések előállítása, de akár reklámfilm forgatókönyv, nyereményjáték szabályzat megírását is vállaljuk.

 

Fontos különbség a legtöbb szövegíróval szemben, hogy mi minden esetben egyedi stílusban alkotjuk meg a szövegeket, ahol minden szó a megfelelő helyen van és pontosan ahhoz a célközönséghez szól, akinek TE el szeretnéd adni termékedet, szolgáltatásodat.

 

A megfelelő szöveges tartalom előállítása mellett ma már elengedhetetlen a megfelelő vizuálizáció, így az általunk megírt szövegekhez minden esetben kiválasztjuk, illetve szükség esetén elkészítjük, szerkesztjük, alakítjuk a hozzá illeszkedő kép és videó illusztrációt.

Nagyon sok vállalkozás esetében tapasztaljuk, hogy rengeteg dolgot csinálnak. Aktívak az eladásokban, rendszeresen jelen vannak az on-line médiában, mégsem működik semmi sem úgy, ahogy azt a menedzsment szeretné.

Induló vállalkozások esetén pedig gyakori, hogy az alapötlet mellett hiányzik az elképzelés, amely mentén az ötletet el lehet majd adni, és sikeresen be lehet vezetni.

 

Mindkét esetben az átfogó marketing és értékesítési stratégia hiányzik, amelyre mintegy csontvázra, fel lehet építeni az összes résztevékenységet. Éppen ezért bárki megkeres minket, elsőként azt vizsgáljuk meg, hogy milyen stratégia alapján működik a vállalkozás. Ha van kész és jól működőő stratégia, akkor mindent annak rendelünk alá. Ha viszont nincs, megalkotjuk.

 

MIT TAKAR A STRATÉGIA ALKOTÁS?

 

A stratégia alkotás során részletes háttérelemzések alapján kidolgozzuk:

  • ki a célcsoportod, akinek eladhatod termékedet, szolgáltatásodat? 

  • hogyan érheted el őket a leghatékonyabban (kommunikációs és értékesítési csatornák egyaránt)?

  • milyen üzenettel tudod felkelteni érdeklődésüket és megnyerni őket?

  • milyen értékesítési stratégiával tudod a leggyorsabban célcsoportod lehető legszélesebb köréhez eljuttatni termékedet, szolgáltatásodat?

  • milyen támogatást kell nyújtanod a vásárlók megtartása és jó híred terjesztése érdekében?

  • milyen visszajelző rendszereket kell működtetned, hogy a piaci ill. a vevői igények változására gyorsan reagálhass?

 

Így egy olyan, kifejezetten a te vállakozásodra szabott  "kézikönyvet" kapsz, amelyből az elkövetkezendő években felépítheted induló vállalkozásodat, vagy működő vállalkozás esetén felpörgetheted azt.

 

A stratégia alkotás mellett természetesen vállaljuk az ahhoz kapcsolódó feladatok teljes mendzselését ill. lebonyolítását is, így neked nem kell azon töprengened, hogyan valósítsd meg a sikerhez vezető lépéseket, mert mi ezt is biztosítjuk számodra. Az együttműködés szintje ettől függetlenül többrétű lehet. Dolgozhatunk együtt kollégáiddal, meglévő alvállalkozóiddal, gondosan kialakítva kinek, milyen feladatokat kell ellátnia, de akár a teljes folyamat lebonyolítását is vállaljuk.

Míg régebben a reklámozást csak a legnagyobbak engedhették meg maguknak, a technológia fejlődésnek és a kommunikációs felületek bővülésének köszönhetően, ma már kommunikációs felületek tömkelege áll rendelkezésére egy vállalkozásnak, ahol népszerűsítheti termékeit, szolgáltatásait.

 

Sőt, bizonyos platformokkal ma már több embert el tudsz érni, mint egy főműsoridős reklámmal (gondoljunk csak a virusvideók több milliós nézettségére).

 

Persze a lehetőség nem jelenti azt, hogy mindenki élni is tud vele. Nem megfelelő kezekben, az adott platformhoz, célcsoporthoz illeszkedő tartalom nélkül, ezek a lehetőségek csak lehetőségek maradnak.

 

Mi pontosan ismerjük a különböző reklám és hirdetési felületek előnyeit, hátrányait, lehetőségeit és veszélyeit, így mind az on-line, mind pedig az off-line hirdetéseidet oly módon tudjuk elészíteni és menedzselni, hogy a legtöbbet hozhasd ki mindegyikből, a lehető legkisebb ráfordítással.

 

Ráadásul egy hagyományos reklámcéggel, vagy egy on-line marketingre szakosodott céggel ellentétben, mi a marketing stratégia alapján készítjük ill. készíttetjük el a reklámokat, hirdetéseket ill. egyéb kommunikációs anyagokat. Ezért minden megjelenésed tökéletesen illeszkedni fog stratégiai céljaidhoz, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozásodról pozitív kép alakuljon ki az emberekben.

STRATÉGIA ALKOTÁS, MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉS MENEDZSMENT
HIRDETÉSEK, REKLÁMOK, VIRÁLIS TARTALMAK KÉSZÍTÉSE

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

COFFEE BREAK (kávészünet) szolgáltatásunk lényege, hogy a Te vállalkozásod tényleges igényei alapján segítsük munkádat a marketing és értékesítés területén, annak minden vetületét ideértve. Leginkább az különböztet meg bennünket a többi tanácsadó cégtől, hogy mi nem egy-egy részfeladatot oldunk meg (pl. SEO-zás, blogírás), hanem a Te vállalkozásodra szabott megoldást kínálunk. Akár komplex marketing és értékesítési stratégia kidolgozását ill. ennek megvalósításához szükséges feladatok elvégzését, ko-ordinálását is vállaljuk, de ha csak egy-egy részfeladathoz szeretnél tanácsot kapni, abban is segítünk.

 

Bármilyen feladatra is kérsz fel minket, mi mindig a Te vállalkozásod helyzetéből és lehetőségeiből indulunk ki. Arra törekszünk, hogy a weboldalad, annak tartalma, a közösségi megjelenések, vagy éppen a hirdetések mind-mind összhangban legyenek a Te stratégiai céljaiddal, arculatoddal és stílusoddal. 

 

A teljesség igénye nélkül, csupán ízelítőként összegyűjtöttük a leggyakrabban igénybe vett tanácsadó szolgáltatásainkat.

COFFEE

BREAK​​

bottom of page