top of page

LENDÜLJÜNK TÚL AZ ISMERKEDÉSEN!

 

Üdvözöllek!

Gergely Ferenc vagyok. Foglalj helyet!

Nem gond, ha tegeződünk, ugye?

Mivel kínálhatlak meg? Kávé, cappuccino, esetleg egy latte machiato? ...

 

... Ne húzzuk az időt, vágjunk bele!

MIBEN ÉS HOGYAN TUDUNK ÉN ÉS KOLLÉGÁIM SEGÍTENI NEKED?

Röviden: mindenben, ami hozzásegít ahhoz, hogy eladhasd termékedet, szolgáltatásodat és sikeressé tedd vállalkozásod bevételi oldalát, bármivel is foglalkozz.

 

Ettől persze még nem lettél okosabb. Sőt, a legtöbb tanácsadó ugyanezt ígéri, igaz, kávézás nélkül:).

 

A kávézáson kívül azonban átfogó tapasztalatok is vannak tarsolyunkban: 

  • húsz éven át több száz márka, termék ill. szolgáltatás sikerének és kudarcának titkait kutattuk, és adtunk tanácsot a hogyan továbbra

  • több mint egymillió fogyasztó és ügyfél visszajelzéseit tanulmányoztuk, elemeztük, hogy megértsük, mi hozhatja lázba a különböző célcsoportokat, és milyen apró, banális tévedések tántoríthatják el őket

  • több "saját" márkát is életre keltettünk, vagy vezettünk be a hazai piacra, menedzseltük és menedzseljük jelenleg is sikeresen

  • két évtizede vállalkozók vagyunk, így minden tanácsunk mögött gyakorlati tapasztalat áll

Sokrétű tapasztalatainknak, kapcsolatrendszerünknek köszönhetően éppoly otthonosan mozgunk a kreatív szakmában és az alkotó tevékenységben, mint a számok, elemzések rideg(nek tartott) világában.  Személyesen ismerjük a különféle értékesítési csatornák működését, legyen az bolti eladás, viszonteladó partner felkutatása vagy on-line értékesítés. Napi rutin szinten használjuk az on-line média legújabb eszközeit, és naprakészek vagyunk az on-line piac legfrisebb trendjeit illetően.

Mindemellett éppoly jól ismerjük a multinacionális cégek működését, kultúráját, szemléletmódját, mint a start-upok, ill. a kis- és középvállalkozások kihívásait. 

 

RENESZÁNSZ A XXI. SZÁZADBAN?

 

A mai kor legnagyobb kihívása, hogy az egyes szakmák közötti határvonalak folyamatosan elmosódnak. Ezért egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy dobozba zárva, csak a saját szigorúan vett szakterületükkel foglalkozzanak. Minden mindennel összefügg, integrált rendszerek vesznek minket körül mindenütt.

 

Ezért  rendszeresen dolgozunk különféle szakemberekkel, webfejlesztőkkel, programozókkal, fotósokkal, filmesekkel, vagy bármely terület szakavatott ismerőjével.

Viszont tapasztalatainknak köszönhetően a veled való együttműködés során pontosan meg tudjuk fogalmazni az igényeket és ko-ordinálni tudjuk a legkülönfélébb szakemberek munkáját.

 

Miért előnyös ez a számodra? Leginkább azért, mert nem kell jártasságot szerezned megannyi különböző szakmában, viszont mindig biztos lehetsz benne, hogy CSAK a szükséges ráfordítás mellett, professzionális megoldást kapsz TŐLÜNK, függetlenül attól, hány szereplő is működött ehhez közre a háttérben.

 

 

COFFEE

BREAK​​

bottom of page