top of page

AKÁR EGY KÁVÉSZÜNET ALATT

Sürgősen szükséged lenne egy fordításra, gyors adatelemzésre, excel kimutatásra, prezentációra? Netán gyorsan el akarsz indítani egy on-line hirdetést, kiküldeni egy hírlevelet? Azonnal szükséged lenne egy ütős landing page-re?

MI LESZÜNK A SEGÍTSÉGED!

Új szolgáltatásunk, a Coffee Break Marketing Asszisztens révén bármikor rendelkezésedre állunk, hogy megoldjunk egy egyszerű marketinges feladatot a kérdőívírástól, a néhány slide-os prezentáción keresztül egészen egy ütős landing page elkészítéséig. Ami neked felesleges éjszakázásba, átdolgozott hétvégébe kerülne, azt mi néhány óra alatt elvégezzük, te pedig pihenhetsz vagy azzal töltheted értékes idődet, amivel csak szeretnéd.

Kollégáink több évtizedes rutinnal a hátuk mögött néhány óra leforgása alatt professzionális színvonalon elkészítenek számodra egy prezentációt bármilyen adatsorból (pl. Google Analytics Adatok, webáruházi SQL adatbázis, CRM adatok stb.), szakszerűen lefordítanak és nyomdakészen adnak át egy kezelési útmutatót vagy prospektust, vagy éppen elindítanak és menedzselnek egy on-line hirdetést, megírnak egy hírlevelet. Ha neked nem ez a szakterületed, nem csinálod napi rutin szintjén, mindez akár több napodba, felesleges idegeskedésbe telhet, miközben a végeredmény mégsem éri el az általad vágyott szintet.

PROFESSZIONÁLIS MARKETING MUNKA EGY KARBANTARTÁS ÁRÁÉRT 

Azt gondolod, te ezt nem engedheted meg magadnak? Gondold csak végig! Ha elromlik a nyomtató, ki kell cserélni a vízcsapot vagy tisztítani kell a légkondícionálót, bizonyára nem magad állsz neki, hanem szakembert hívsz. 

Ezek a marketing iparosmunkákat mi néhány óra alatt professzionális színvonalon elvégezzük részedre, amiért neked nem kell többet fizetned, mint egy egyszerű karbantartásért szervizelésért. Ráadásul az adott feladathoz szabott fix díjért dolgozunk, így ha nekünk esetleg egy-két órával több időbe is kerülne ténylegesen a feladat elvégzése, te akkor sem fogsz többet fizetni érte.

MÁR TUDOD IS, MIRE VAN SZÜKSÉGED?
KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

 

Írd le röviden mit szeretnél és mikorra, mi pedig elküldjük ajánlatunkat. Ha pontosításra van szükségünk, a sürgősségtől függően emailen vagy telefonon keresztül keresünk, ezért mindenképp add meg elérhetőségeidet.

Név: *

Email cím: *

Telefon: *

Tárgy:

Üzenet:

Köszönjük, az ajánlatkérést elküldtük. Hamarosan válaszolunk!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A feladatok rendkívül sokrétűek lehetnek, ezért miután megkeresel minket, mi minden esetben egy pontos feladatleírást kérünk. Ne aggódj, ez még nem kerül pénzedbe és pontosan megmondjuk, mire van szükségünk az ajánlatadáshoz.

Miután tisztáztuk a feladatokat és azt, mit tudsz részünkre biztosítani a feladat ellátásához, és mi az, amit nekünk kell előállítani, megmondjuk a pontos elkészítési időt és a díjat. Az alapdíj minden munka esetén 20,000 Ft + ÁFA, amibe max. 1 órás feladat foglaltatik. Utána minden megkezdett óra, amit a feladattal töltünk 10,000 Ft + ÁFA.

MI FÉR BELE EGY-KÉT ÓRÁBA?

El se hinnéd, mi minden. Ennyi idő alatt, leválogatunk 5-6 szegmenst a vásárlóid közül, akiknek egyedi hírlevelet küldhetsz. Összerakunk részedre egy Facebook oldalt, mely illeszkedik weboldaladhoz. Sőt, ha megvannak az arculati elemek, elkészítünk számodra egy szórólapot.

Nézd meg árlistánkat, melyben közel 20, általunk napi rutin szintjén végzett feladatot gyűjtöttünk össze a tipikus vállalási árakkal. Természetesen, ha bármi egyéb marketinghez kapcsolódó feladatod lenne számunkra, nyugodtan keress minket. 

HA MEGRENDELEM, TÉNYLEG EGY-KÉT ÓRA ALATT MEGKAPOM?

Bár a feladatok elvégzése valóban néhány óra, ahhoz, hogy megfelelő színvonalon és ellenőrzött minőségben kapd kézhez, az alábbi vállalási időkkel tervezhetsz.

Ha az ajánlat megrendelése adott munkanapon délelőtt 9 óráig megtörténik,  úgy az eredmények leszállítása: 

  • 1-4 órát igénylő feladatok esetén legkésőbb aznap délután 4 óráig,

  • ennél hosszabb feladatok esetén a következő munkanap délelőtt 9 órára legkésőbb megtörténik.

Ha az ajánlat megrendelése adott munkanap délután 4 óráig érkezik meg, úgy az eredmények leszállítása:

  • 1-4 órát igénylő feladatok esetén legkésőbb a következő munkanapdélelőtt 9 óráig,

  • ennél hosszabb feladatok esetén a következő munkanap délután 4 óráig megtörténik.

FONTOS: EZ MÉG NEM TANÁCSADÁS!

 

Nem szeretnénk félreértést, ezért fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a Coffee Break Marketing Asszisztens szolgáltatásba csak a valóban gyorsan, tehát legfeljebb egy munkanap alatt elvégezhető és egyértelműen meghatározható marketing rutinmunkák tartoznak. Az ettől eltérő összetettségű, hosszabb és többlépcsős egyeztetést igénylő feladatokat már tanácsadási szolgáltatás keretében és hosszabb vállalási időkkel készítjük el, díjazásuk pedig attól függ, milyen hozzáadott értéket igényelnek.

 

Természetesen azt már az ajánlatadáskor jelezzük részedre, ha az igényelt feladat túllép a Marketing Asszisztens szolgáltatás keretein és javaslatot teszünk arra, mit kell biztosítanod ahhoz, hogy beleférjen abba.

COFFEE

BREAK​​

bottom of page